Gå till innehåll

Privatekonomi

Privatekonomi

Genom ett medlemskap i DIK får du inte bara stöd och råd i arbetslivet, du kan också få hjälp med din privatekonomi. DIK samarbetar bland annat med flera banker för att våra medlemmar ska få så förmånliga lån som möjligt.

Stärk din privatekonomi med hjälp av medlemskapet

Vi vill bidra till att våra medlemmar får en så stark ekonomi som möjligt. Ju starkare ekonomi, desto större frihet och möjlighet är det för dig att själv bestämma vägvalet genom arbetslivet. I medlemskapet ingår därför en förmånlig inkomstförsäkring och DIK har även förhandlat fram förmånliga erbjudanden på lån och tjänster från flera banker. 

Samarbetet med olika banker kan innebära många sparade kronor – speciellt om du har stora bostadslån. Danske Bank och SEB erbjuder fördelaktiga bolån och Danske Bank även bil- och båtlån. Nordea, SEB och Swedbank erbjuder också kontantlån upp till 350 000 kronor till en förmånlig ränta, utan uppläggningsavgift. 

Förmånliga lån

Danske Bank

Du får en av marknadens lägsta bolåneräntor, kontopaket med unik medlemsrabatt, fördelaktiga bil- och båtlån, VIP-nummer för bästa service samt smidig digital rådgivning.  

Läs mer om erbjudandet här och ansök online

Nordea

Du kan låna 20 000–350 000 kronor till förmånlig ränta, utan uppläggningsavgift. Två försäkringar ingår.

Mer information och ansökan om medlemslån på Nordeas webbplats 

SEB Bolån 

SEB:s erbjudande ger dig en ränterabatt på minst 0,5 procent. Det spelar ingen roll om du sköter resten av din privatekonomi via SEB eller genom någon annan bank.

Mer information om bolåneerbjudandet på SEB:s webbplats

SEB Medlemslån 

Du kan låna 20 000–350 000 kronor till förmånlig ränta, utan uppläggningsavgift.

Mer information och ansökan om medlemslån på SEB:s webbplats

Swedbank

Du kan låna 50 000–350 000 kronor till förmånlig ränta, utan uppläggningsavgift. Betalskydd och livskydd ingår.

Mer information och ansökan om medlemslån på Swedbanks webbplats