Gå till innehåll

Stöd för chefer och ledare

inspiration-ideer-kunskap-fackforbundet-DIK

Vi vill ge dig som chef och ledare de bästa förutsättningarna för att klara ditt viktiga uppdrag. Som medlem i DIK får du därför utöver alla ordinarie medlemsförmåner dessutom tillgång till råd, stöd och inspiration i chefsfrågor.

Chefsfredagar – nätverksträffar och föreläsningar

Chefsfredag är en kostnadsfri medlemsförmån för dig som är chef och medlem i DIK. Att fylla på med inspiration och kunskap samt utöka ditt nätverk är värdefullt. På Chefsfredag får du träffa några av landets mest uppskattade inspiratörer och talare. Chefsfredag är ett samarbete mellan DIK, Naturvetarna, Sveriges Arbetsterapeuter, Svensk Chefsförening och Fysioterapeuterna.

Just nu är alla våra chefsaktiviteter digitala på grund av pandemin.

Se alla aktuella kurser och event från DIK.

Se event och utbildningar

Chefstidningen

Ta del av andra chefers erfarenheter och utmaningar och få stöd i ledarskapet – både genom djupgående reportage och i mer praktiska artiklar om till exempel avtal, villkor och löner. Chefstidningen sätter fokus på ledarskapet för dig som akademiker. Tidningen ingår i DIK-medlemskapet för dig som är yrkesverksam chef. Du får 8 nummer per år, antingen som pappersmagasin eller digitalt via Chefstidningens app.

Är du medlem och chef – men saknar inbjudan till chefsaktiviteterna eller dina nummer av Chefstidningen? Kontakta oss på DIK för att uppdatera dina medlemsuppgifter.


Läs DIK:s tips för dig som är ledare.

Läs artiklarna