Gå till innehåll

Stöd för chefer och ledare

inspiration-ideer-kunskap-fackforbundet-DIK

Delta på Chefsfredag och Leadership Friday för att få inspiration och kunskap som utvecklar ditt ledarskap. Det är kostnadsfritt för dig som är medlem i DIK.

Just nu är alla våra chefsaktiviteter digitala på grund av pandemin.

Är du chef men har inte fått en inbjudan till chefsaktiviteterna? Kontakta oss på DIK för att uppdatera dina medlemsuppgifter.

Chefsfredagar  

Chefsfredag är en kostnadsfri medlemsförmån för dig som är chef och medlem i DIK. Att fylla på med inspiration och kunskap samt utöka ditt nätverk är värdefullt. Chefsfredag är ett samarbete mellan DIK, Naturvetarna, Sveriges Arbetsterapeuter, Svensk Chefsförening och Fysioterapeuterna.

Nästa Chefsfredag: Det effektfulla ledarskapet

Tid:

 Fredag den 19 mars klockan 14:00 - 15:30.

Plats:

 Digitalt, länk skickas efter sista anmälningsdatumet

Anmälan är bindande.

Anmäl dig här senast den 11 mars

Den 19 mars föreläser Simon Elvnäs om ledarskap och dina beteenden som chef. Under föreläsningen kommer du att få lyssna på hur du som chef utövar det ledarskap som du vill – om dina och dina medarbetares behov.

Leadership Friday – för dig som är chef eller ledare  

Leadership Friday är en serie kostnadsfria frukostseminarier för dig som är chef och vill utvecklas som ledare. Det blir god frukost, samtal med författare, bokförlag och chefskollegor om senaste ledarskapslitteraturen samt möjlighet att köpa böcker till reducerat pris. Leadership Friday är ett samarbete mellan DIK, Naturvetarna Chef och Sveriges Arbetsterapeuter.  

Läs DIK:s tips för dig som är ledare.

Läs artiklarna